Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Landsbyordningen i Saksild

Om Saksild Skole 

Landsbyskolen i Saksild består af Saksild Skole med elever fra 0.-6. klasse, SFO og Juniorklub. Endvidere ligger vi dør om dør med Saksild Børnehus som er en integreret institution for de 0-6 årige. 

Vi har et dejligt Kulturhus, som benyttes flittigt - bl.a. af byens dagplejerne som legestue, men også af områdets foreninger til dans, fællesspisning og meget mere

Vi er i alt godt 35 imødekommende ansatte.

Vi bor smukt, 20 km syd for Århus og 6 km øst for Odder. Vi er omgivet af skøn natur med gå afstand til både skov og strand, som vi prioriterer højt at benytte - på udeture med børnehaven, udeskole og diverse udflugter m.m. Vi har gode udenoms faciliteter med nye legepladser, skovområde, skolegård med mulighed for forskellige lege samt en multibane.

Vi arbejder sammen på at skabe en rød tråd i børnenes liv. Det gør vi gennem et tæt samarbejde både i hverdagen og ved særlige lejligheder. Konkret sker det bl.a. ved følgende: 

  • Vi har et fælles skolebørnehusråd - vi kalder det SBR - et råd bestående af personale og forældre fra både skole og dagtilbud som mødes 4 gange årligt. SBR konkretiserer den fælles bestyrelse i landsbyordningernes arbejde lokalt og behandler lokale problemstillinger og ideer. 
  • Vi samarbejder om den bedst mulige skolestart - bl.a. gennem tidlig SFO. I Odder Kommune begynder alle børn i tidlig SFO den 1.4. det år hvor de skal begynde i skole.